Inför din utbildning

En bild

Kallelser, materialkoder och utvärderingar

Vi ber föreningarna observera att alla kallelser till utbildningar sker per mail till våra utbildninsdeltagare. Det är därmed av ytterst stor vikt att e-postadressen till deltagaren noteras rätt vid anmälningsförfarandet.

 

Försäkringsregler vid deltagande på utbildningar i Gymnastikförbundets regi

För dig som är ledare i någon av Gymnastikförbundets föreningar har en grundförsäkring tecknad under själva utbildningstillfället (se dock undantag enligt nedan).

Vid utbildning där du själv som deltagare hoppar och gör fria rotationer på trampett, tumbling och/eller trampolin är det viktigt att du via din förening tecknat Gymnastikförbundets träningsförsäkring.

Tillhör du någon annan organisation/annat företag och deltar på våra utbildningar måste du själv se till att du är försäkrad privat eller via din organisation/ditt företag.

 

Demogymnaster till utbildningar

Till flertalet av våra stegutbildningar kopplat till tävlingsinriktningarna är det en förutsättning att du som deltagare alternativt din förening ser till att du tar med dig minst en demogymnast per utbildningsdagdag, så att utbildningen kan genomföras på bästa sätt.

En förening har även möjlighet att tillhandahålla exempelvis en hel trupp som demogymnaster mot en ersättning. Ta gärna kontakt med det regionala kansliet för mer information om detta förfarande.

Om ni inte har möjlighet att tillhandhålla demogymnast ber vi er meddela detta i god tid till Gymnastikförbundet Östs kansli på ost@gymnastik.se

För önskad nivå och information kring demogymnaster i samband med utbildning besök menyn till vänster.