Välkommen till oss i Syd, Filippa!

En bild

Vi välkomnar vår nya idrottskonsulent på Gymnastikförbundet Syd och Lingvallen! Filippa Koch är 25 år och kommer ursprungligen från Göteborg men är numera bosatt i Helsingborg.

Vad har du gjort tidigare i ditt liv?

Efter uppväxt i Göteborg studerade jag en kandidat i Sport management, idrottsvetenskap i Malmö. Därefter arbetade jag som administratör i ABGS Göteborg och sen som kundvårdare med fokus på juridiska utbildningar på ett företag i Helsingborg. Senast året har jag också studerat ledarskap och offentlig organisation på magisternivå.

Viktig del av mitt liv är också att jag lagt mycket tid på min egen träning och tid som ledare inom truppgymnastik.

Vad tror du att du i din nya roll kan tillföra i Gymnastiken i Syd?

Jag ser väldigt ödmjukt på min nya roll men hoppas att jag ska kunna tillföra ett positivt driv, ett arbete i en smart utveckling samt mycket kärlek och glädje till sporten.

Kan jag göra ett arbete som på något sätt hjälper svensk gymnastik till ett ännu bättre klimat, där fler får möjlighet att nå sina mål och drömmar, då är jag jättenöjd.

Vad är ditt bästa gympaminne?

Mitt bästa gympaminne är absolut resan vi som lag gjorde 2019. Det var en otrolig upplevelse när hårt arbete resulterade i både SM- och NM-guld det året.

Publicerad: 2022-09-06

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer