Vi söker efter utbildare till Baskurs träning och tävling samt Truppgymnastik A

Vi vänder oss nu till alla föreningar i Sydost för hjälp! Vi vet att det finns superduktiga ledare ute i föreningarna med en bred bas och stor kompetens inom ledarskap. Vi söker just dig!

Gymnastikförbundet Sydost söker efter utbildare till:

  1. Baskurs Träning och Tävling – grundutbildningen inom Svensk Gymnastik
  2. Truppgymnastik A – Truppgymnastikens första utbildning

Som utbildare inom Gymnastikförbundet så är man anställd nationellt av Svenska Gymnastikförbundet.

Våra utbildare får givetvis arvode (4950 kr för baskursen och 5500 kronor för Truppgymnastik A), reseersättning (milersättning och/eller ersättning för tåg/buss), logi på hotell (om så önskas och kursen hålls på annan ort) samt internutbildning.

Utöver att se möjligheten som utbildare som en extra inkomst så träffar man fantastiska blivande barn- och ungdomsledare, blir en del av ett nationellt utbildningsteam och får en stor personlig skjuts av erfarenheter och kunskap.

För att söka tjänsten behöver du ha erfarenhet av att leda barn inom idrottsrörelsen samt utbildningen Baskurs träning och tävling (tidigare kallad Baskurs barn och ungdom) och Truppgymnastik A (tidigare Trampett steg 1 och Tumbling steg 1).

Är du intresserad av att bli utbildare för Gymnastikförbundet? Skicka då ett mail till oss med lite information om dig eller ring oss så berättar vi gärna mer!

sydost@gymnastik.se
0470-213 13

Tre kvinnor som pratar med varandra, en vänd mot kameran med texten TRÄNARE tryckt i gul text på sin svarta t-shirt. 

Publicerad: 2022-08-18

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer