Regionsförbundmöte uppdatering #2

Vi takar för ert tålamod. Vi kan nu meddela er om mötet i helgen. Vem kan ersätta Calle Myrsell för dagen? Vi hittade inte en ersättare – vi hittade två. Enter Måns Lööf och Alex Ljungvall.

Efter beskedet att Calle inte kunde när vara under dagen letade vi efter ersättare till inspirationen på förmiddagen och till mötet på eftermiddagen. Vi kan nu meddela er om ersättarna för dagen:

Måns Lööf – arbetar med barn och unga med särskilda behov inom barn- och ungdomspsykiatrin i Gävle. I över 15 år har han utbildat och föreläst för hela Sverige för föreningar kring att leda barn och ungdomar med NPF. Den förutsägbara ledaren är en föreläsning som ger kunskap och verktyg att bli en bättre ledare för barn och unga, med eller utan NPF diagnoser.

Måns kommer att på förmiddagen att hålla i en föreläsning för att inspirera alla. Måns kommer köra mellan ca kl. 10:00-11:15.

Alex Ljungvall – är utbildat jurist från Uppsala universitet och har arbetat som advokat på flera olika byråer. Har under 9 år varit på Advokatfirman Lindahl. Alex arbetsområden är inom obeståndsrätt, konkursförvaltare och tvistlösning. Alex har även varit ledamot inom Sveriges advokatsamfund, en privaträttslig sammanslutning, där landets alla advokater ingår.

Alex kommer att ta rollen som ordförande på möte efter lunch.

Publicerad: 2023-03-16

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer