Startar: 21/01 10:00

Slutar: 21/01 15:00

Inspirationsdag seniorer

Kom på en dag med aktiviteter tillsammans med Grupptränings kommittén och Irene Samuelsson från Svenska Gymnastik, ansvarig för projektet seniorträning. Aktiviteter som Power pass, balanspass, discopass och föreläsning.

Seniordag 1

Info om dagen

Datum: 21 Januari. KL 10:00-14:00

Plats: Hudiksvall, Aktivitetsfabriken.

Kostnad: 300 kr medlemar i gymnastikförbundet. 400 kr för övriga.

Lunch ingår.

Sista dag att anmäla är den 13 januari. Anmälan görs via denna länk

Schema

Seniordag 2

Info om passen

Powerpasset – ett pass där du kör med redskap som boll och gummiband. Under passet kommer du att köra olika övningar och utföra olika rörelser. Fokus på att kombinera styrka och snabbhet.

Balansprogrammet – ett pass där balans är i fokus. Där flera olika övningar kommer att gås igenom där du får möjlighet att träna upp balansen i kroppen, genom stabilitet och kontroll i kroppen .

Discogympan – ett pass där fokuset är på att få igång kroppen, konditionen och hjärtat. Till musik kommer träningen att aktivera stora muskler för att träna hjärtat och få upp lite svett. Kanske slänga på en gamla 80 tals disco mix tape samtidigt!

Föreläsning - Vikten av att träna som äldre och att fortsätta – så många vinster med det. Irene kommer berätta och dela med sig av arbetet som gjorts under de två åren de haft seniorprojektet.