Nyheter VM i artistisk gymnastik 2023

 • Fin VM-insats av de svenska herrarna i artistisk gymnastik

  VM i manlig och kvinnlig artistisk gymnastik är igång i Antwerpen, Belgien, och herrarnas första kvaldag blev en mycket fin dag för svensk del.
 • Friståendefokus för Filip Lidbeck på årets VM

  Halmstad Frigymnasters Filip Lidbeck tävlar sitt tredje världsmästerskap i Antwerpen i slutet av veckan. Den här gången blir det fullt fokus på fristående och Filip är laddad inför uppgiften.
 • Tonya Paulsson: ”Mångkampsfinal på VM är något jag alltid velat nå”

  Tonya Paulsson är numera rutinerad i mästerskapssammanhang. I våras gick hon till mångkampsfinal på EM och stundande VM i Antwerpen blir hennes tredje världsmästerskap. Gymnastikförbundet fick en pratstund med 20-åringen en vecka innan avresa.
 • Jennifer Williams redo för VM – en otrolig comeback!

  Uppladdningen mot VM i Antwerpen är inne på sluttampen. Jennifer Williams är en av fem tjejer som ingår i Sveriges VM-lag och hon är laddad inför uppgiften att representera Sverige på världsscenen ännu en gång. Men vägen dit har varit långt ifrån rak.
 • Åtta gymnaster klara för VM i artistisk gymnastik

  Det 52:a världsmästerskapet i kvinnlig och manlig artistisk gymnastik avgörs i Antwerpen, Belgien mellan den 30 september och 8 oktober. Mästerskapet samlar de bästa gymnasterna från hela världen och är en av de stora kvaltävlingarna till OS i Paris 2024. Nu är det klart vilka gymnaster som representerar Sverige.

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer