Hoppa till sidans innehåll

Hur anmäler jag mig?


Att jobba som funktionär/volontär innebär att du får funktionärskläder, fritt inträde till alla tävlingar, mat under arbetspassen samt att du får gå på den officiella banketten till självkostnadspris. Däremot utgår inget arvode för din insats. Behöver du hjälp med boende, hör av dig.

Vad vill du hjälpa till med?

Nedan hittar du en kortare beskrivning av de roller som vi söker. Gå in via länken och anmäl ditt intresse att hjälpa till!

Anmäl intresse för EM 2020 här!

Vi ser gärna att du fyller minst 18 år under 2020. För vissa av våra roller räcker det att man har fyllt 16. Fråga oss gärna om du är under 18 och vill hjälpa till.

Du når projektgruppen för EM genom att maila på This is a mailto link

 

Flytta redskap, en viktig kugge i ett mästerskap!

Förarbete; jobb som sker från och med nu fram till den 2 maj 2020

Administration: Här söker vi funktionärer som vill jobba med mindre administrativa projekt innan tävlingen; som exempelvis anmälningshantering, visumansökningar, biljettförsäljning och deltagarkort.

Ceremonier: Här söker vi funktionärer som vill planera tävlingens ceremonier; invigning, avslutning, prisutdelning samt underhållning på banketten.

Kringaktiviteter: Här söker vi funktionärer som vill arrangera kringaktiviteter för att skapa gympafesten; som exempelvis uppvisningar, läger och mötesplatser.

Logistik: Här söker vi funktionärer som vill jobba med samordning inför EM 2020; som exempelvis bokning och planering för mat, logi och transport.

Marknadsföring: Här söker vi funktionärer som vill arbeta tillsammans med Gymnastikförbundets marknadsavdelning; med exempelvis text, grafisk formgivning, framtagning av merchandise och att söka sponsorer.

Redskap: Här söker vi funktionärer som vill jobba med redskapen och dess logistik inför tävlingen.

Teknik: Här söker vi funktionärer som vill ansvara och planera för tävlingens teknik; inklusive ljud och ljus.

Tävling: Här söker vi funktionärer som vill arbeta med förberedelser för tävlingsmomenten. Här söker vi funktionärer med vana av trampolintävlingar.

 

EM 2020; jobb som sker den 3-11 maj 2020

Administration: Här söker vi funktionärer med sinne för service samt ordning och reda; för ackreditering och infodisk under veckan.

Ceremonier: Här söker vi funktionärer som vill jobba med tävlingens ceremonier; invigning, avslutning, prisutdelning, inmarscher samt underhållning på banketten.

Kringaktiviteter: Här söker vi funktionärer som vill genomföra kringaktiviteter för att skapa gympafesten under veckan; som exempelvis uppvisningar, läger och mötesplatser.

Logistik: Här söker vi funktionärer som vill jobba med samordning under veckan; som exempelvis mat, logi och transport.

Marknadsföring: Här söker vi funktionärer som vill arbeta tillsammans med Gymnastikförbundets marknadsavdelning; med exempelvis branding, försäljning av merchandise, ta hand om sponsorer och media samt text och bild.

Redskap: Här söker vi funktionärer som vill jobba med redskapen och dess logistik under veckan.

Teknik: Här söker vi funktionärer som vill jobba med tävlingens teknik; inklusive ljud och ljus.

Tävling: Här söker vi funktionärer som vill arbeta med tävlingsmomenten. Här söker vi funktionärer med vana av trampolintävlingar.

Övrigt: Här söker vi funktionärer som under veckan vill jobba med säkerhet, sjukvård, ta hand om andra funktionärer samt bemanna ytor dit ackreditering krävs.

Intervjua deltagare och uppdatera sociala medier - en av många bitar i ett mästerskapspussel.

 

Uppdaterad: 27 MAJ 2019 10:48 Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic