Hoppa till sidans innehåll

Resultat Svenska Cupen del 1

29 APR 2019 14:29
Årets första Svenska Cup arrangerade av Perform Aerobic GC i Staffanstorp. Tävlingen arrangerades tillsammans med Skåne cupen med omkring 75 starter under lördagen, det var både individuella gymnaster och många starter i par/trio och group.
  • Uppdaterad: 29 APR 2019 14:29

Det var både individuella gymnaster och många starter i  par/trio och group. Utvecklingen har gått framåt inom disciplinen och vi ser fler nya gymnaster inom alla kategorier.

I ungdomsklassen segrade denna gång Saga Nääs från Järfälla med Rusne Gudinaviciute från Trellegorgs Gymnastics & Dance på en andraplats och på tredje plast kom Ella Blomgren från Ale Aerobic och dansstudio.

I juniorklassen kom endast två gymnaster till start där båda var från Trelleborg Gymnastics & Dance denna gång blev det Filippa Andreasson som tog hem vinsten och Naja Becker kom på en andra plats.

Wilma Jönsson som i år tagit steget upp i seniorklassen har redan hunnit visa upp bra resultat internationellt och visar med sitt program att hon är en senior att räkna med både internationell och på svenska tävlingar. Wilma vann årets första Svenska Cupen. På andra plats hade vi Ida Andersson från Järfälla Gymnasterna som gör comback efter 3 år och visar att hon är en gymnast som kommer att tampas om medaljerna, denna gång räckte det till en 2:a plats. 3:a blev Alma Bergenblad från Hyllie gymnastikförening även hon tävlar för första gången i seniorklassen efter att hon klarade kvalificering under höstens tävling.

Här kan ni läsa om resultatet

Skribent: Sandra Törnvall
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved