Hoppa till sidans innehåll

Tillstånd


Ansökan om tillstånd vid deltagande på internationella tävlingar/utbyten regleras i aktuellt Tekniskt reglemente.

Ansökan om tillstånd för internationella tävlingar/utbyte måste alltid skickas in till Gymnastikförbundet i god tid. Dessa skickas till This is a mailto link alternativt med post: Gymnastikförbundet; Box 11016, 10061 Stockholm.

Blankett:
- Bilaga 3: Tillstånd för internationellt utbyte (tex tävling utomlands)

För gymnaster som är yngre än 13 år det år arrangemanget äger rum beviljas tillstånd endast efter att sökande organisation har inkommit med en motivering samt redogörelse av den aktives tidigare tävlingsdeltagande. Detta kan skrivas direkt i mailet.

Övriga blanketter för andra tillstånd:
- Bilaga 1: Tillstånd att arrangera tävling
- Bilaga 2: Tillstånd för byte av förening
- Bilaga 4: Tillstånd för internationellt arrangemang

Läger/kurser som arrangeras av European Gymnastics

När det gäller intresseansökning i samband med UEG-läger/UEG-kurser inom aerobic gymnastics, läggs aktuella läger upp som nyhet i nyhetsflödet med deadline om när intresse senast ska inkomma till nationella kansliet. 

För att delta på UEG (junior) träningsläger ska gymnasterna tävla på minst USM alternativt på Svenska cupen nivå. Dispens kan ges till gymnast som har kvalificerat sig till minst USM/Svenska cupen men ej hunnit tävla på den nivån. Gymnasten ska också vara van och förberedd på träning av tuff karaktär.

För att gå Coach utbildning ska minst Gymnstikförbundets steg 1 aerobic ha genomförts. Därutöver är det krav att kunna läsa och förstå engelska då utbildningen genomförs på engelska

 

Uppdaterad: 04 APR 2018 11:18

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved