Hoppa till sidans innehåll

EM i hopprep

09 AUG 2011 13:14
  • Skapad: 09 AUG 2011 13:14

EM i Nagykanizsa i Ungern 5 svenska hopprepslag fick möjligheten att deltaga i EM i hopprep i lag i Ungern. Bäst gick det för mixlaget i Ungdomsklassen. Det blev bronsmedaljer i dubbelrep overall men även brons i 4x45 sekunder snabbhet och ”trean”.

   

Det var första gången i Europa som det blev prisutdelning i samtliga grenar. En alltför lång men mycket festligt prisutdelning till deltagarnas stora förtjusning.

Danmark blev Europamästare i damklassen. Deras segerglädje efter många års träning och satsning delade vi som goda grannar och nordbor. Grattis Danmark!Sverige hade tre tävlingslag från Kämpinge och Lycksele som gjorde debut i stora sammanhang. Placeringarna blev inte framskjutna men erfarenheten och glädjen att få deltaga i en internationell tävling betydelsefull. Som vanligt följde två dagars fantastiskt läger med 20 av de bästa hopparna i Europa som instruktörer. Under dessa dagar fanns chansen att lära sig trick och nya kombinationer och få hjälp med övningar till sitt lag. En jätteinspiration inför hösten.

Lägret avslutades på ett Thermal bad av gigantiskt format. Deltagarna roades sig vilt i vattenlandet med rutschkanor och vågbassänger. Som final bjöds alla på en otrolig uppvisning av ledarna på lägret. Ett härligt arrangemang genomfört av Ungern och ERSO.

Skribent: Moa Thomas
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved