Hoppa till sidans innehåll

Parkour: SM 2019

24 MAR 2019 18:23
I år kommer SM i parkour att genomföras den 27 juni på Posthusplatsen i Malmö.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2019 18:23

Tävlingen kommer att arrangeras under SM-veckan (26 juni – 2 juli) i samverkan med Quality runners, Gymnastikförbundet, Nationella Parkour och Tricking kommittén (PKTR) och Malmö stad och livesändas i SVT.

För att samla communityt från hela Sverige planeras även JAM, workshops, prova på aktiviteter och X2 Tag Challenge och annat under veckan för dig som redan är utövare och/eller nybörjare.

För att kvalificera sig till SM i parkour behöver du som utövare delta och komma till finalrunnet på Nordstan Takeover (Pro competition) (20 april), Street Mentality showdown (6 juni) eller genom videokval.

Videokvalet är öppet fram till 31 maj och du anmäler dig här

En nyhet med vilka utövare som kvalificerat sig till SM i parkour via videokval kommer att publiceras senast 7 juni på: www.pktr.se

Så här säger Ahmed Al-Breihi, ordförande för den nationella parkour och tricking kommittén om förberedelserna inför denna tävling:

”Vi siktar på att genomföra det bästa SM i både parkour och tricking och på så sätt skapa fantastiska minnen för både utövare och tävlande men även för besökare/tittare som vi hoppas ska fråga sig: ’När och var kan jag börja?’ Men för att göra detta möjligt behöver vi din hjälp, så planerar du att vara på plats och vill hjälpa till som funktionär eller engagera dig i arrangemanget på annat sätt hör av dig! Avslutningsvis hoppas jag att just vi träffas i Malmö i sommar.”

Kontaktuppgifter

För frågor om tävlingen/arrangemanget vänligen kontakta:

Tävlingsansvarig:

Filip Krolopp
Mail: This is a mailto link
Tele: 08-699 64 82

Ordförande i den nationella kommittén

Ahmed Al-Breihi
Mail: This is a mailto link
Tele: 072–571 67 17

Pressfrågor:

Lotta Darlin
Mail: This is a mailto link
Tele: 08-699 64 80

Skribent: Filip Krolopp
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved