Hoppa till sidans innehåll

Utbildning - för dig som strävar mot och tävlar på Code of Points.

13 DEC 2019 10:25
För tredje gången genomförs kursen Förberedande domarutbildning Truppgymnastik - Intro till CoP, nästa gång i Skåne på Lingvallen den 21-23 februari. Missa inte att anmäla dig!
  • Uppdaterad: 29 OKT 2019 10:22

För tredje gången genomförs kursen Förberedande domarutbildning Truppgymnastik - Intro till CoP.  

Kursen är en introduktionskurs och utgår från Code of Points 2017-2020 med svenska anpassningar. Kursen riktar sig både till dig som ledare och/eller blivande domare på CoP. Syftet med kursen är att skapa en utbildningsplan för dig som vill utbilda dig för att bedöma tävlingar i Sverige på den högre nivån där Code of Points 2017-2020 används och att skapa en större förståelse för bedömningen hos ledare.

Kursen riktar sig till dig som vill döma på nivåtävlingarna Rikstvåan och Riksettan samt SM-tävlingarna och som redan besitter goda kunskaper på denna nivå. Kursen riktar sig även till dig som är tränare och vill få fördjupade kunskaper kring bedömningen, för att få en ökad förståelse av reglementet och tävla smartare. 

Är du intresserad, anmäl dig senast 12 januari. 

Tidigare kommentarer efter tidigare genomförda kurser:

"Kursen va väldigt givande och jag känner att jag har fått med mig massor med kunskap som jag kan sprida vidare när jag kommer hem."

"Väldigt bra att den här kursen har skapats, bra för tränare men även ett bra mellansteg för domare så man får en djupare genomgång av CoP och möjlighet att sitta med och döma med feedback innan man ger sig på färbundsdomarutbildning steg 4. Denna kurs gör att steget från att bara döma Nationellt BR till CoP känns mer överkomligt, särskilt när man kommer från en förening som ännu inte har erfarenhet av tävlingar på CoP."

"En mycket, mycket bra kurs. Borde vara obligatorisk för alla tränare."

"Detta gav mersmak att döma mer. Otroligt positiv stämning med duktiga utbildare och härliga kurskollegor. Så roligt. TACK!"

Kursen omfattas även av ett mentorskapsprogram. Läsa mer om mentorskapet.

Läs mer om kursen här samt om när nästa kurstillfälle genomförs!

Skribent: Johanna Gringmann
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved