Nyheter EM i artistisk gymnastik 2021

 • Jonna sexa i barrfinalen på EM

  Efter en serie i onsdagens kvaltävling som Jonna Adlerteg själv inte var helt nöjd med hade hon möjligheten att ta revansch i EM-finalen i Basel. I lördagens tävling blev det återigen ett litet misstag som blev kostsamt för henne.
 • Tonya Paulsson höjde sig i EM-finalen i kvinnlig artistisk gymnastik

  Tonya Paulsson hemmahörandes i Malmö och Motus-Salto gjorde ytterligare en mycket fin tävling på EM i kvinnlig artistisk gymnastik. I Basel placerade hon sig på en 14:e plats på den totala poängen 50.958.
 • David Rumbutis gör en strålande final på EM i artistisk gymnastik

  David Rumbutis gjorde en strålande tävlingsinsats där han visade upp vilken oerhört bra mångkampsgymnast han är med fantastisk fin stil och kämparanda där det behövdes. I sin första EM-final placerade han sig på en 13:e plats.
 • David Rumbutis i EM-final

  Det svenska laget har gjort en mycket fin insats under kvaltävlingen på EM i manlig artistisk gymnastik och David Rumbutis är klar för EM-final i mångkampen.
 • Jonna Adlerteg och Tonya Paulsson i EM-finaler!

  De svenska tjejerna har gjort en oerhört fin insats under kvaltävlingen på EM i kvinnlig artistisk gymnastik. Rutinerade Jonna Adlerteg är i final i barr och mästerskapsdebutanten Tonya Paulsson har kvalificerat sig till mångkampsfinalen.
 • Tre debutanter på EM i kvinnlig artistisk gymnastik

  Den 21-25 april går EM i artistisk gymnastik i Basel i Schweiz. Nu är det klart vilka fyra gymnaster som kommer representera Sverige i damernas tävling.
 • Fem gymnaster till EM i manlig artistisk gymnastik

  Den 21-25 april går EM i artistisk gymnastik i Basel i Schweiz. Nu är det klart vilka fem gymnaster som kommer representera Sverige i herrarnas tävling.

Sortera nyheter

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer