Hoppa till sidans innehåll

Kämpinge GF – kul att jobba med gymnastikmål utan tävlingsmoment

25 MAR 2019 15:23
Kämpinge GF har varit med i Gymnaestradasammanhang sedan Herning i Danmarkn 1987 och i år är det framför allt föreningens tävlingsgymnaster i gymnastik och hopprep i åldern 13-20 år, som åker. Till det kommer några äldre och några yngre gymnaster.
  • Skapad: 25 MAR 2019 15:23

- Föreningen åker till Gymnaestradan för vi har varit med flera gånger och tycker det är en fantastisk och annorlunda gymnastikupplevelse för våra gymnaster, en härlig erfarenhet att ta med i livet. Man får mycket inspiration som gymnast och som ledare. Det är kul att jobba med gymnastikmål utan tävlingsmoment, alla får vara med. Det är inspirerande att visa upp sin gympa och få uppleva publikens uppskattning, utan att bli poängsatt, berättar en av ledarna i föreningen, Liv Murmark.

 

 

Skickliga hoppare från Gymnaestradan 2015.

Föreningen är ännu inte helt i startgroparna vad gäller Gymnaestradan, men ser fram emot att sätta igång så smått i april/maj. Planen är att ta fram ett fartfyllt ungdomsprogram med redskapsgymnastik, hopprep och lite dans.

 

Vad ser ni mest fram emot?

- Att få göra roliga uppvisningar och att se en massa fin gymnastik från hela världen. Och vi hoppas våra gymnaster kommer få en underbar vecka tillsammans i härliga Österrike. Att vi bygger på vår föreningsgemenskap och att gymnasterna får lära känna gymnaster från andra klubbar.

Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved