Hoppa till sidans innehåll

Träningsresan till Rhodos 2018

14 JUN 2018 14:28
För tredje året i rad arrangerade Gymmix-föreningarna i Sundbyberg, Tumba och Upplands-Bro en medlemsresa full av sol, träning och glädje! 96 medlemmar njöt av en härlig vecka på Rhodos!
  • Uppdaterad: 15 JUN 2018 10:27

 

Dagarna började på gräsmattan vid havet. Till lugna toner väckte vi kroppen med Moowy eller yoga.
Havet framför oss glittrade och förstärkte den fina upplevelsen. Sedan var det dags att äta en fräsch frukost. 

På förmiddagen drog de pulshöjande och tyngre passen igång. Full fart med träning fram till lunch.
Under dagens varmaste timmar hade vi träningsuppehåll och kunde ägna oss åt sol, bad och egna aktiviteter. Sedan fortsatte träningen i ytterligare ett par timmar. Under veckan körde 8 duktiga instruktörer totalt 42 pass; Moowy, Yoga, Classic Gympa, Afro, Zumba, PowerDance, HIIT Styrka, HIIT Core, EFIT, As(s) U like och Vattengympa.

Det var givetvis upp till var och en att avgöra hur mycket träning veckan skulle bestå av. Många tog en förmiddag, eftermiddag eller en hel vilodag och begav sig in till staden, shoppade eller utforskade ön.

Nästan alla pass kördes utomhus enligt det planerade schemat. Ett par rejäla - men korta - åskskurar gjorde att ett fåtal pass kördes inomhus i ett konferensrum. Alla var positiva och förstående; dvs typiskt Gymmixstämning. Glada tillrop istället för sura miner! 

Kvällarna var fria från arrangerade aktiviteter. Deltagarna umgicks i små och stora grupper. Gamla kompisgäng knöts ihop med nya bekantskaper. Många har varit med på våra resor tidigare och det är en avslappnad atmosfär.

Hur en resa blir till..

 Folk i vår omgivning höjer på ögonbrynen då vi berättar att fem engagerade föreningsmänniskor arrangerar en årlig resa med nästan 100 deltagare..

Planeringen av resan tar ungefär ett år. Många pusselbitar ska falla på plats. Vi använder en resebyrå (i vårt fall Apollo) som förstår vad vi vill ha och vad en träningsresa innebär. 

Utan våra fantastiska medlemmar hade vi inte gjort det. Resan är för deras skull! Alla ledare och arrangörer är där på frivillig basis - de tar semester från jobbet och flyttar passen från gympasalarna på hemmaplan till en varmare miljö! Belöningen för oss arrangörer och våra instruktörer är våra nöjda deltagare! Vi har redan fått frågor om nästa års resa och det är kvittot på att resan var lyckad!

Nu ska vi njuta av svenska sommaren och sedan får vi se hur det går med planeringen för 2019 ...

Soliga hälsningar från, 
Kerstin och Pia (Tumba GoIF), Madde (Gymmix Sundbyberg), Karin och Lillemor (Gymmix Upplands-Bro) 

 

Skribent: Iréne Samuelsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved