Startar: 01/01 00:00

Slutar: 31/12 00:00

Hjälpledare - Svensk Gymnastik (8132)

Välkommen till kursen Hjälpledare - Svensk Gymnastik!

Hjälpledare - Svensk Gymnastik är kursen för dig som har fått eller ska få ditt första uppdrag som ledare inom Svensk Gymnastik. Den är till för dig som vill utvecklas och stärkas i din roll som hjälpledare, oavsett ålder eller verksamhet. Kursen ger dig en introduktion till gymnastikens ledarskap, redskap, rörelse och lek. Du lär dig bland annat hur du kan bidra till en trygg träningsmiljö, samla de aktiva, ge instruktioner och feedback. Du lär dig också om din förening och hur ett vanligt träningspass går till.

Kursen är en digital distanskurs, som du genomför när det passar dig. När du registrerat dig till kursen kommer du att få en bekräftelse på mejl. Kort där efter får du ett mejl med inbjudan till kursmaterialet. Se därför till att du anger en aktuell och rättstavad mejladress. Har du gått en annan kurs i SISU Utbildningsportal använd samma mejladress vid anmälan.

Anmäler du dig till denna utbildning innebär det att du samtycker till nedan angivna information: Ditt namn och e-postadress kommer att skickas och lagras i SISU Förlags utbildningsportal för att kunna ge dig access till utbildningen och för att kursledare/regionskanslier skall kunna följa upp att du genomfört den digitala delen av kursen.


Kursen är uppdelad i sju avsnitt som beräknas ta ca fem lektionstimmar á 45 minuter. Tre lektionstimmar genomför du på egen hand, när det passar dig. Två lektionstimmar genomför du tillsammans med en handledare i din förening. Du kan själv välja vilken ordning du genomför avsnitten i men du rekommenderas att börja med avsnitten du gör på egen hand (avsnitt 1-6). Varje uppgift avslutas med att du markerar den som "klar" eller genomför ett quiz, där du behöver ha ett visst antal rätt för att kunna gå vidare till nästa uppgift. Du kan såklart genomföra quizet så många gånger du behöver. Om du har frågor kring inlogg eller har behov av support inuti kursmaterialet kan du vända dig till support@sisuforlag.se.

Kursplanen hittar du på denna sida

Omfattning och material
Kursens längd är fem lektioner á 45 minuter. En del av deltagarmaterialet är digitalt som du genomför på egen hand vid en dator. Två av kursens lektionstimmar genomförs tillsammans med en handledare i egen förening.

Förkunskapskrav
Kursen har ingen åldersgräns. Deltagaren ska innan kursen ha genomfört Intro Svensk Gymnastik 2021-2022.

Digital utbildning

Datum:
2022-01-01 - 2022-12-31

Kurstillfällen:
2022-01-01 00:00 - 2022-12-31 23:59

Kostnad
200 SEK

Kostnadsbeskrivning
Materialet faktureras den e-postadress du anger vid anmälan till kursen. Vänligen ange föreningens fullständiga fakturauppgifter inklusive organisationsnummer.

Kontaktperson
Gymnastikförbundet

Kontaktuppgifter
Inlogg/supportärenden: support@sisuforlag.se Övriga frågor hänvisas till: utbildning@gymnastik.se

Sista anmälningsdag:
2022-12-31