Startar: 01/08 00:00

Slutar: 31/12 00:00

Hopprep A (8135)

Välkommen till kursen Hopprep A!

Hopprep A är den grundläggande kursen för dig som är, eller vill bli, tränare inom hopprep. Kursen passar också ledare inom alla gymnastikens verksamheter då innehållet kan användas som ett komplement till den ordinarie träningen. Innehållet, med all dess inspiration, är utformad för att även passa skolans verksamhet där hopprep kan vara ett enkelt sätt att få in rörelse under skoldagen eller på idrottslektionen.

Du får kunskap om övningar och tricks med enkelrep, dubbelrep och långrep, musiken som verktyg för att skapa roliga program samt olika hopprepsutmaningar som kan motivera och utveckla de aktiva. Vidare får du verktyg för att få igång kreativiteten hos de aktiva så de så småningom kan sätta ihop egna program eller andra utmaningar. Du får grundläggande kunskap om hur du kan använda hopprep för att träna spänst, motorik och kondition på ett roligt sätt och kursmaterialet innehåller även färdiga lektionsförslag, filmer att inspireras av och en fullspäckad övningsbank. Ämnen som ledarskap, fysisk preparation och gymnastikpyramiden följer som en röd tråd genom hela kursen.

Kursen är uppdelad i sex avsnitt som beräknas ta ca tio lektionstimmar á 45 minuter. Gå igenom avsnitten i den ordning som du själv önskar, vi rekommenderar att du börjar med de mest grundläggande övningarna.

Kursen är en digital distanskurs, som du genomför när det passar dig. När du registrerat dig till kursen kommer du att få en bekräftelse på mejl. Kort där efter får du ett mejl med inbjudan till kursmaterialet. Se därför till att du anger en aktuell och rättstavad mejladress. Har du gått en annan kurs i SISU Utbildningsportal använd samma mejladress vid anmälan.

Anmäler du dig till denna utbildning innebär det att du samtycker till nedan angivna information: Ditt namn och e-postadress kommer att skickas och lagras i SISU Förlags utbildningsportal för att kunna ge dig access till utbildningen.

Kurslängd: 10 lektioner
Åldersgräns: Från det år du fyller 15

Två flickor utför hopprep

Digital utbildning

Datum:
2022-08-01 - 2022-12-31

Kurstillfällen:
2022-08-01 00:00 - 2022-12-31 23:59

Kostnad
350 SEK

Kostnadsbeskrivning
Materialet faktureras den e-postadress du anger vid anmälan till kursen, kommande månadsskifte. Vänligen ange organisationens fullständiga fakturauppgifter inklusive organisationsnummer.

Kontaktperson
Gymnastikförbundet

Kontaktuppgifter
Inlogg/supportärenden: support@sisuforlag.se Övriga frågor hänvisas till: utbildning@gymnastik.se

Sista anmälningsdag:
2022-12-31