Startar: 10/9 00:00

Slutar: 10/9 00:00

Bamsegympa

Välkommen till kursen Bamsegympa!

Det är snabbt och lätt att dra igång Bamsegympa i din förening och det lockar både nya barn och ledare. Gymnastikförbundet har exklusiv rätt att använda Bamse och hans vänner inom barngymnastik. På Bamsegympan provar barnen, 3-6 år, att röra sig på olika sätt i de viktiga grundmotoriska färdigheterna tillsammans med Bamse och hans vänner. Utbildningen bygger på ett koncept med färdiga lektioner och gör dig snabbt och enkelt till Bamsegympaledare. Ingen erfarenhet av gymnastik behövs, perfekt för föräldrar som vill bli ledare. Utbildningsmaterialet innehåller allt du behöver för att starta en Bamsegympa-grupp direkt efter utbildningen.

Bonusmaterial: När du går kursen Bamsegympa får du numera även, utöver materialet Bamsegympa Grund, även materialen Mera Bamsegympa och Ännu Mera Bamsegympa! Du köper själv din ledartröja och tröjor till barnen i Gymnastikshoppen.

För att få starta Bamsegympa måste föreningen vara medlem i Gymnastikförbundet, godkänna de allmänna villkoren och de aktuella ledarna måste genomgå utbildningen Bamsegympa grund.

Kurslängd: 1 dag (kursplan)
Åldersgräns: Från det år du fyller 15 år, deltagare som vill bli hjälpledare får gå kursen från det år de fyller 13
Förkunskapskrav: Deltagaren ska ha genomfört webbkursen Intro Svensk Gymnastik

Barn med bamsegympa t-shirt balanserar

Datum:
2022-09-10

Kurstillfällen:
2022-09-10 00:00 - 00:00

Plats
Mantorp

Boende:
Ingår ej

Förtäring:
Ingår ej, ta med egen matsäck

Kostnad
1500 SEK

Kostnadsbeskrivning
Deltagarmaterial, frukt och vatten ingår. Efteranmälningsavgift på 500 kr tillkommer vid sen anmälan. Vid namnändring tillkommer en avgift på 200 kr.

Kontaktperson
Ninni Torstensson

Kontaktuppgifter
Gymnastikförbundet Mellansvenska e-post: mellansvenska@gymnastik.se tel: 019-17 55 65

Sista anmälningsdag:
2022-08-21