Startar: 24/9 9:00

Slutar: 24/9 16:00

Gymnastikens ledarskap

Välkommen till kursen Gymnastikens ledarskap!

I Gymnastikens ledarskap utvecklas den egna ledarskapsfilosofin. Med utgångspunkt i Athlete Centered Coaching och Self-Determination Theory fokuserar kursen på att skapa trygga och tydliga lärandemiljöer där de aktiva får möjlighet att utveckla sin inre motivation och självständighet.

Kursen inleds med självstudier, där du som deltagare redan innan kurstillfället reflekterar över ditt ledarskap och din ledarskapsfilosofi; varför vill du vara ledare? Vilka mål vill du uppnå som ledare? Vad tycker du är viktiga nyckelord för ett bra ledarskap? Under kurstillfället kommer du att få möjlighet att diskutera dina reflektioner och tankar med de andra deltagarna.

Viktiga ämnen i kursen är feedback och beröm, att formulera mål och bakslag men också tyst kunskap, överträning och utmattning, kropp och gränsdragning.

Den här kursen riktar sig till dig som leder aktiva, oavsett inom vilken av Gymnastikförbundets alla verksamheter. Deltagarmaterialet är digitalt och kompletteras med en kursdag; i kurskalendern kan du välja ett fysiskt eller digitalt tillfälle (via videokonferens med deltagare på distans).

Kurslängd: En dag (kursplan Pdf, 163 kB.)
Förkunskapskrav: Deltagaren ska, utöver kursens självstudier, ha genomfört Gymnastikens baskurs - träning och tävling alternativt Baskurs Gruppträning samt Intro Svensk gymnastik
Åldersgräns: Det år deltagaren fyller 15 år

Tre kvinnor som pratar med varandra, en vänd mot kameran med texten TRÄNARE tryckt i gul text på sin svarta t-shirt. 

Digital utbildning

Datum:
2022-09-24

Kurstillfällen:
2022-09-24 09:00 - 16:00

Plats
Digital plattform

Boende:
Ingår ej

Förtäring:
Ingår ej vid digital utbildning. Om utbildningen görs om till fysisk ingår lunch samt kaffe och fika

Kostnad
1200 SEK

Kostnadsbeskrivning
OBS! För deltagare som ej tillhör en av Gymnastikförbundets medlemsföreningar, är kostnaden 30 % högre

Kontaktperson
Gymnastikförbundet Mitt

Kontaktuppgifter
mitt@gymnastik.se, 010-476 42 47

Sista anmälningsdag:
2022-08-24