Anmälan till JSM & SM

Nu har anmälan till JSM & SM öppnat på IndTA!

Nytt för i år är att alla de individuella klasserna ligger i varsin tävling för att möjliggöra vissa val inne i anmälan. Antalet valfria redskap skiljer sig åt mellan juniorklasserna och för att ni enkelt ska kunna anmäla vilka redskap varje gymnast tänkt genomföra är de uppdelade i olika tävlingar.

Samma sak gäller för seniorklassen, där anger ni vid anmälan vilka redskap gymnasten tänkt genomföra i kvalet respektive vid en eventuell final. Fram till sista anmälningsdag är det fritt fram att gå tillbaka till sin anmälan och redigera sitt val av redskap om man vill.

Däremot ligger klasserna DT och Trupp i samma tävling både för junior och senior då systemet nu tillåter samma person att bli anmäld flera gånger i samma tävling. Det innebär att om en gymnast ska delta i både DT och Trupp så gör man en anmälan i vardera klass i samma tävling.

Observera att kopplingen mellan Pensum och IndTA fortfarande fungerar bristfälligt och att varningar för ogiltiga licenser kan komma upp. Ni kan fortfarande anmäla till tävlingen och det är vid ackrediteringen som en giltig lista från Pensum ska visas upp.

Publicerad: 2022-07-13

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer