Inbjudningar till övriga uppvisningsarrangemang

Baku Gym for All International Challenge, Azerbaijan, 1-2 juni 2024

Azerbaijan bjuder för andra gången in till Gym for All International Challenge i Baku. Evenemanget genomförs den 1-2 juni.

Hellas Gym Festival, Aten, Grekland, 16-19 June 2024

Hellenic Gymnastics Federation bjuder in att delta i det internationella Gymnastik för alla-evenemanget "HELLAS GYM FESTIVAL 2024" som äger rum under perioden 16-19 juni 2024, i staden Aten (Grekland). Syftet med evenemanget är att ha kul genom att träna och njuta av gymnastik i staden Aten.

Hellas Gym For Life Challenge, Aten, Grekland, 20-23 June 2024

Hellenic Gymnastics Federation bjuder in att delta i det internationella Gymnastik för alla-evenemanget "HELLAS GYM FOR LIFE CHALLENGE 2024" som äger rum under perioden 20-23 juni 2024, i staden Aten (Grekland). Syftet med evenemanget är att ha kul genom att träna och njuta av gymnastik i staden Aten.

Festival del Sole, Riccione, Italien, 30 juni-6 juli 2024

Festival del Sole är det största internationella evenemanget inom "Gymnastik för alla" i södra Europa.

Under en hel vecka förvandlas staden Riccione – den italienska semesterhuvudstaden – till en enorm scen där tusentals idrottare från hela världen presterar som bäst.

Golvövningar och aerobics, arogym och akrobatik, rytmisk och konstnärlig gymnastik, klassisk och modern dans, hiphop och funky; det är bara några få grenar av gymnastik och danser som äger rum på Festival del Sole, där det inte finns några gränser för ålder eller tekniska nivåer.

Inga poäng, inga ställningar, inga domare: på Festival del Sole är den enda vinnaren nöjet att vara tillsammans och idrotta

Turnfest, Leipzig, Tyskland, 28 maj-1 juni 2025

Oavsett hur gammal du är, vilket land du är kommer från eller vad din favoritsport är, vill vi att du ska vara en del av den största multiidrottshändelsen i världen! Att kombinera professionell sport, fitness och träning samt spännande shower och tävlingar gör International German Gymnastics Festival till ett enastående evenemang för ca
80 000 deltagare. Var med i vår community och njut den unika atmosfären!

Festival del Sole

Festival del sole