Årets ledare 2021 - Malin Gabrielsson

Nu kan vi äntligen presentera Årets ledare i Gymnastikförbundet Mitt 2021

Varje år utses årets ledare i Gymnastikförbundets åtta regioner. Detta är ledare som sticker ut och brinner för sitt ledarskap. Kandidaterna nomineras till regionsförbundet och utses sedan av en jury från regionsförbundsstyrelsen.

Denna ledare har med utmärkelsen också chans att vinna Årets ledare i en nationell dragning, som presenteras på Förbundsmötet i Växjö 23-24 april 2022.

Årets ledare i Gymnastikförbundet Mitt 2021 är....... MALIN GABRIELSSON från Östersunds Gymanstikförening - Stort grattis till dig!

Styrelsens motivering:

Malin har varit ledare i Östersunds Gymnastikförening i tolv år och är idag huvudansvarig för barnverksamheten. Malin är även vice ordförande i föreningen.

Med sin glada och positiva personlighet bidrar hon till en god stämning bland andra ledare och i de olika grupperna.

Ingenting är omöjligt för Malin. Hon tar sig villkorslöst an varje utmaning och är oerhört lösningsorienterad.

Malin är ett föredöme när det kommer till inkludering. Hon besitter en unik förmåga att rekrytera nya ledare och aktiva till barngrupperna. Hon ser alltid till att föreningens nya ledare får den utbildning som behövs och är noga med att följa de utbildningar och riktlinjer som ges från Gymnastikförbundet.

En sann ambassadör för gymnastiken, regionen och sin förening.

Med den här utmärkelsen vinner Malin också ett stipendium för att kunna förkovra sig på valfritt sätt inom Svensk Gymnastik.

Malin överraskades med nyheten under en träning, se filmen på Gymnastikförbundet Mitts Instagram-sida

Åter igen ett stort grattis till dig Malin, och tack för ditt fantastiska arbete!

Publicerad: 2022-03-30

UPPTÄCK MER