Vera Sport

Vera Sport logga

Vera Sport är exklusiv sponsor och leverantör av Gymnastikförbundets tävlings- och förträningsdräkter till våra landslag. Företaget driver också Gymnastikförbundets webshop.

Vera Sport är en av Gymnastikförbundets äldsta sponsorer och samarbetet går många år tillbaka i tiden.

– Vi fortsätter ett fint samarbete tillsammans med Vera Sport kring landslagens dräkter. Men avtalet med Vera Sport handlar inte bara om detta. Med sitt driv och kunnande inom gymnastiken är det en förmån att ha en så engagerad partner att arbeta tillsammans med, säger Jonas Juhl, elitchef på Gymnastikförbundet.

Avtalet innebär också att Vera Sport kommer vara en fortsatt synlig och aktiv aktör för våra föreningar på tävlingar och andra mötesplatser under perioden.

– Vi är stolta att kunna stötta svensk gymnastik under såväl tävling som träning och vi hoppas och tror att gymnasterna känner att de kan representera Sverige på bästa sätt i våra kläder, säger Mats Jonsson, Vera Sport.

Vera Sport drivs av Mats Jonsson och Monica Nyberg och präglas av en genuin känsla för och kärlek till gymnastiken - något som tydligt syns på deras hemsida som ständigt fylls med nya foton och reportage från gymnastikevenemang över landet!


En bild