Hem / Följ

Följ

Följ oss i våra kanaler

Härligt att du vill följa med i vad som händer inom Svensk Gymnastik! Genom vårt nyhetsflöde och våra sociala medier delar vi från Gymnastikförbundet varje vecka en stor del av allt som händer i vår rörelse. Men vi har långt ifrån hela bilden och vill därför tipsa om att även följa hashtagen #svenskgymnastik där aktiva på olika sätt delar sin bild av gymnastiken.

Varje månad skickar vi ut nyhetsbrevet Aktuellt där nyheter och aktuella händelser inom Svensk Gymnastik finns samlade. Prenumerera för att inte missa något viktigt, eller roligt!

Ungefär varannan fredag delar generalsekreterare Pelle Malmborg med sig av sina tankar och reflektioner i Pelles fredagshälsning.

Podcast är vårt senaste tillskott och i Gymnastikförbundets podcast är tanken att vi ska möta olika personer inom gymnastiken, djupdyka i olika ämnen och prata om det bästa vi vet; gymnastik!

Följ mästerskap i gymnastik

Det händer ständigt spännande saker inom Svensk Gymnastik och ibland kan det vara svårt att få en översikt. Under Årets mästerskap 2022 har vi därför samlat länkar till stora tävlingar som du som följare kan tänkas behöva.

Press och media

I vårt pressrum hos MyNewsDesk hittar du alla vara pressreleaser, pressbilder och kontaktuppgifter till pressansvarig för respektive evenemang. Kontakta oss gärna om du behöver något mer!