3 roliga evenemang i höst

GF Mitt Forum, Mötesplats: Organisationsledare, Inspirationsdag Gruppträning

Hösten bjuder på mycket i Gymnastikförbundet Mitt. Dels alla utbildningar, men också tre evenemang. Och vet ni vad det bästa är? Samtliga träffar är gratis, med hjälp av ett stöd för återstart efter pandemin

GF Mitt Forum, 8 oktober 2022 i Sundsvall

Vi vill skapa en mötesplats för samtliga medlemmar i Gymnastikförbundet Mitt även de år vi inte har Regionförbundsmöte. GF Mitt Forum kommer att vara den platsen.

GF Mitt Forum är en plats för diskussioner och information, men också erfarenhetsutbyte och nätverkande. Vi kommer att bjuda på en inspirationsföreläsning och workshops kring regionens framtida arbete.

Att delta denna dag är helt kostnadsfritt tack vare stöd för återstart efter pandemin, resa till och från behöver ni bekosta själva.

GF Mitt Forum kommer att arrangeras vartannat år med olika geografiska platser runt om i regionen. Vi startar i Sundsvall den 8 oktober.

Anmälan till GF Mitt Forum hittar du här

Mötesplats: Organisationsledare, 25 oktober 2022, Digital plattform

Varför en mötesplats för organisationsledare?

Gymnastikförbundet Mitt är en geografiskt stor region där det i nuläget ofta saknas kontakter mellan föreningar. Vi vill skapa en mötesplats där ni som föreningsstyrelser och kanslier kan lyfta era utmaningar och dela med er av era erfarenheter. Mötesplatsen blir också ett sätt att ta del av aktuell information.

Vad kommer vi att prata om?

Ungefär halva mötet kommer att vara aktuell information från förbundet. Resterande tid är ett öppet forum där vi kommer att prata om er verksamhet och ni får chansen att ställa frågor eller ta upp utmaningar som ni önskar stöttning i.

Vilka är inbjudna?

Gymnastikförbundet Mitts föreningars styrelseledamöter och kanslister. Även andra personer som aktivt verkar i föreningen är välkomna.

Anmälan till Mötesplats: Organisationsledare hittar du här

Inspirationsdag: Gruppträning, 11 november 2022, Sollefteå

Är du gruppträningsledare, eller motionär som vill inspireras till nya rörelse, träningsformer eller bara älskar att träna? Då är detta en plats för dig. Dagen bjuder på 4 pass på olika nivåer och vi hoppas att ni kommer därifrån med ny energi och massor av inspiration!

Anmälan till Inspirationsdag: Gruppträning hittar du här

Publicerad: 2022-07-05

UPPTÄCK MER