Mötesplats: Organisationsledare

Gymnastikförbundet Mitt är en geografiskt stor region där det i nuläget ofta saknas kontakter mellan föreningar. Vi vill skapa ett forum där ni som föreningsstyrelser och kanslier kan lyfta era utmaningar och dela med er av era erfarenheter.

Då är det snart dags för vårens tillfälle för Mötesplats: Organisationsledare, där vi hoppas kunna möta många av er i föreningarna.

När: 25 april 18.30-20.00

Var: Digitalt, Microsoft Teams

Här kan du anmäla dig till mötesplatsen:

Anmäl dig till Mötesplats: Organisationsledare här. Anmäl senast 24 april.

Vad kommer vi att prata om?

Ungefär halva mötet kommer att vara information och diskussion om Anvisningarna för barn och unga. Vi har bjudit in Johanna Forssell och Louise Nordenberg från Gymnastikförbundets nationella kansli som arbetar med dessa anvisningar. Resterande tid är ett öppet forum där vi kommer att prata om er verksamhet och ni får chansen att ställa frågor eller ta upp utmaningar som ni önskar stöttning i.

Vilka är inbjudna?

Gymnastikförbundet Mitts föreningars styrelseledamöter och kanslister. Även andra personer som aktivt verkar i föreningen är välkomna.

Kallelse med länk skickas till anmälda deltagare innan träffen. Inför träffen önskar vi också att ni ser webbinariet kring Anvisningarna för barn och unga för att sedan kunna skapa så bra diskussioner som möjligt. Ni hittar det här:

https://www.youtube.com/watch?v=LcnHaB2cELk&feature=youtu.be

Varmt välkommen!

Publicerad: 2023-04-13

UPPTÄCK MER