Information om lägret för personal

Hällevikslägret startar för personalen på eftermiddagen/kvällen onsdagen den 19 juli 2023.
Lägret avslutas vid 16-tiden torsdagen den 27 juli 2023. Före lägret är det förberedelser, genomgång av friståendeprogram, uppställning av redskap och gemensamma aktiviteter. Gymnasterna är på lägret fredag 21 juli till torsdag 27 juli. Som personal förväntas du delta på lägret hela veckan, även under förberedelsedagarna. Tider återkommer vi med senare.

Ersättning utgår med 100 kronor/dag, max 800 kronor, samt reseersättning på max 1000 kronor.

Anmälan för personal görs 16 februari-5 mars. Antalet platser som personal är begränsat. Vi kan tyvärr inte garantera att alla som anmäler sig kommer med. Besked om deltagande och arbetsuppgift meddelas efter den 16 mars.

Om du är med som personal och har egna barn som vill vara deltagare så har dessa givetvis en garanterad plats på lägret. Avgiften för "personalbarn" är 1800 kronor istället för den ordinarie avgiften 2700 kronor.

Hantering av personuppgifter enligt GDPR:
Vi hanterar personuppgifter för lägerverksamhetens diverse uppgifter. Vi kommer att begära in registerutdrag för all personal på lägret. Gäller ej om man lämnade in sommaren 2022. För frågor kring detta, maila sydost@gymnastik.se

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer