Nyheter Öst

 • Seniorkollo - en aktiv mötesplats

  Välkommen att delta på vårt seniorkollo i sommar!
 • Paragymnastikläger 1 juni

  Äntligen paragymnastikläger!
 • Boys United - dagläger 13 juni

  Den 13 juni bjuds pojkar födda 2010 - 2015 in för att delta på ett dagläger i Österåkers multihall, detta oavsett vilket disciplin ni vanligtvis utför.
 • Regionsmästerskapen Öst vt-24

  16-17 mars arrangerades vårens Regionsmästerskapen Öst i samarbete med TTK Öst och Järfällagymnasterna.
 • Show your moves!

  Gymnastikförbundet Öst och Mälarö Moves bjuder in till Show your moves! 18 maj på Ekerö.
 • Tränarforum 13 april

  Varmt välkommen till Tränarforum 13 april! Tränarforum riktar sig till dig som är tränare på A kursnivå (alternativt gått Gymnastik - variera och utmana) och som vill utveckla din teoretiska och praktiska kompetens som tränare.
 • Kartläggning av hallar i regionen

  Anläggningsfrågan är en av gymnastiken absolut största utmaningarna idag. Vi behöver kraftsamla i denna fråga och därför har vi skapat en enkät för att samla ihop fakta och statistik över hur anläggningssituationen faktiskt ser ut för våra föreningar i de olika kommunerna.
 • Idrottsarenan Stockholm 29 september

  Vi ser fram emot att idrotten prioriteras än mer i Nacka!
 • Idrotternas brev till politikerna angående nolltaxan

  Idrottsförvaltningen föreslår förändringar gällande taxersättningen för nyttjande av idrottsanläggningar i Stockholms stad, trots vallöfte om att dessa skulle kvarstå efter valet. Ta del av det öppna brevet till Idrottsnämnden här.
 • GF Östs pojksatning

  Under ledning av Rickard ”Mulle” Gustafsson bjuder GF Öst in till fyra träffar under hösten där du som tränar pojkar till och med 13 år, oavsett disciplin, är välkommen! Träffarna avslutas med ett dagläger för alla tränare och gymnaster. Syftet med träffarna är att inspireras och att skapa nätverk med andra pojkledare inom regionen och låta gymnasterna träna tillsammans med gymnaster från andra föreningar. Träffarna kommer varvas med teori och praktik.Läs mer och anmäl dig HÄR
 • Nytt paragymnastikläger på Lillsved 28 oktober 

  Gymnastikförbundet Öst tillsammans med Tyresögymnastiken, Tumba GoIF och Lillsved bjuder in till dagläger för paragymnastik 28 oktober.
 • Uppdrag: anläggningsfrågan

  Anläggningsfrågan är en av våra viktigaste frågor i regionen. Det senaste året har regionstyrelsen därför valt att arbeta mer offensivt med frågan. Vi har, tillsammans med de andra åtta stora idrotterna (fotboll, basket, handboll, innebandy, konståkning, ishockey, friidrott och simning ) samt ett konsultföretag som bedriver opinionsbildning, samverkat för att tillsammans utgöra en stor och viktig aktör gentemot våra beslutsfattare.
 • Ledarskapsträff för unga i öst 9 september

  Den 9 september 2023 bjuder Gymnastikförbundet Östs ungdomskommitté in till ledarskapsdag för unga ledare. Syftet med dagen är att lyfta och utveckla ledarskapet hos unga ledare i vår region samt att bidra till ökat samarbete och gemenskap mellan våra unga ledare. Vi bjuder på lunch, fika och en goodiebag!För att få spridning på deltagare vill vi att högst fyra från samma förening anmäler sig. Om det finns platser kvar vid sista anmälningsdag så öppnar vi upp för möjligheten att vara fler från samma förening.
 • Rörelse hela livet 30 september

  Den 30 september bjuder GF Öst in till höstens stora konvent - Rörelse hela livet! Dagen bjuder på en mängd inspirerande och utmanande pass.
 • Sammanfattning av Gymnastikförbundet Östs regionförbundsmöte

  Den 26 mars genomfördes GF Östs regionförbundsmöte och här nedan kan du läsa om ett antal beslut som fattades.
 • Kullerbyttans dag 31/3

  Gymnastikförbundet vill tillsammans med Bamse uppmärksamma vikten av att röra på sig och uppmuntra till ökad grundmotorisk träning. Att vara i rörelse är naturligt - snurra, klättra och slå kullerbyttor gör oss starka och pigga. Så samla kullerbyttor tillsammans med oss på den årliga Kullerbyttans dag!
 • Dags för
  Hopprepsskoj 2023!

  Nu är förra årets succé tillbaka - Hopprepsskoj! Ett enkelt och roligt sätt att röra sig, både själv och tillsammans med andra. Du som vuxen kan anmäla din klass/skola/grupp till Hopprepsskojs utmaning som pågår 2-12 maj. Under hela perioden är utmaningen, precis som förra året - att tillsammans se hur många hopp ni kan komma upp i. Anmälan öppnar 14 mars kl 12:00 och de första 150 får ett startpaket med hopprep skickat till sin skola.
 • Stockholmsregionens första läger i paragymnastik

  För drygt en vecka sedan anordnades Stockholmsregionens första läger i paragymnastik någonsin. Tillsammans med Vendelsö GF och Tumba Gymnastik bjöd Gymnastikförbundet Öst in till en heldag med rörelseglädje på Lillsveds gymnastik- och idrottsfolkhögskola.
 • GF Östs regionförbundsmöte 2023

  Varmt välkomna till GF Östs regionförbundsmöte den 26 mars på Ersta Hotell och Konferens!

 • Idrottsarenan februari 2023

  Den 3 februari äger Idrottsarenan rum, vilket är en mötesplats för idrottsrörelsen, näringslivet, politiker och tjänstemän.