Uppdrag: anläggningsfrågan

En bild

Anläggningsfrågan är en av våra viktigaste frågor i regionen. Det senaste året har regionstyrelsen därför valt att arbeta mer offensivt med frågan. Vi har, tillsammans med de andra åtta stora idrotterna (fotboll, basket, handboll, innebandy, konståkning, ishockey, friidrott och simning) samt ett konsultföretag som bedriver opinionsbildning, samverkat för att tillsammans utgöra en stor och viktig aktör gentemot våra beslutsfattare.

Tillsammans arbetar grupperingen med att få upp idrottsfrågor, mer specifikt anläggningsfrågan, högre upp på agendan för våra politiker. Detta är ett arbete som tar mycket tid i anspråk, tid som styrelsen i dagsläget inte har.

Vi söker därför nu en eldsjäl som brinner för anläggningsfrågan och som har tid och vilja att driva frågan i regionen. Arbetet innebär att delta på såväl fysiska som digitala möten med de andra idrotterna, men också politikermöten i olika kommuner i regionen och då föra gymnastikens talan. Det innebär vidare att vara med och skriva insändare och artiklar och att delta på en del mötesplatser. Styrelsen vill dessutom ha löpande skriftlig rapportering om hur arbetet går. Styrelsen och kansliet finns med som ständigt bollplank i arbetet.

Låter detta intressant? Hör av dig så berättar vi mer!

Mejla oss: maria.hellzenius@gymnastik.se eller till stefan.agnvall@gymnastik.se

Publicerad: 2023-06-19

UPPTÄCK MER