Världsmästerskapen i Drill till Helsingborg

För första gången kommer världseliten inom drillsporten till Sverige för att göra upp om världsmästartiteln i World Baton Twirling Championships. VM pågår 10-14 augusti i Helsingborg Arena.

För första gången kommer världseliten inom drillsporten till Sverige för att göra upp om världsmästartiteln i World Baton Twirling Championships. Drillsporten är en ny del inom Gymnastikförbundet. Drillen är ett associerat förbund och passar perfekt in med sin avancerade kroppsteknik, fartfyllda tävlingsprogram och hänförande drillteknik.

Tävlingen avgörs i flera olika klasser. Det går att tävla i freestyle, pair och team. Klasserna är även indelade i junior och senior, samt att freestyle är indelat i dam och herr.

VM pågår 10-14 augusti i Helsingborg Arena. För fullständigt program se: www.worldbaton2016.com

Ta chansen att inspireras och få ny inspiration till din egen träning. Välkommen till Worldbaton2016 i Helsingborg!

 


Biljetterbjudande:

Du som är medlem i en förening som är ansluten till Gymnastikförbundet har förmånen att ta del av VM i Helsingborg till halva biljettpriset. Uppge att du är gymnast när du köper biljett i dörren på Helsingborg Arena. En rabattlänk kommer även att publiceras här inom kort - för den som vill förköpa biljett.

 

Publicerad: 2016-07-30

UPPTÄCK MER