Lyckat träningskonvent i Trollhättan

Gymnastikförbundets region Väst har kickat igång terminen med ett välbesökt inspirationskonvent.

Konventet är riktat mot ledare i regionen som söker inspiration i form av nya pass och som vill träffa andra gruppträningsledare. I de fantastiska lokalerna i Trollhättans Älvhögsborg fanns en mängd klasser att välja på under dagen.

– Vilket lyckat konvent! Förutom en uppsjö av olika pass fanns allt - fina lokaler, trevliga och tillmötesgående funktionärer, mat och fika – allt som är viktigt för att känna sig välkommen, kommenterar Irene Samuelsson som driver frågor inom gruppträning på Gymnastikförbundet.

Under dagen fick de 128 deltagarna prova på pass som Seasonal Yoga, Medelgympa med fart och fläkt, Seniorkraft – Intervall, HiiT-Plyo-spänst, Aerobic-lane, Gummiband Å Boll, AMT, Dansinspirerad gympa, Hiit Challange med mera. Konventet avslutades med ett Moowy-pass som sträckte ut och lugnade ned deltagarna efter en intensiv dag.

– Det är jätteviktigt med ledarträffar i starten av terminen då allt ska sättas igång. Man behöver prata träning, vilka pass mans ska ha, på vilka platser, kanske leta efter vikarie, eller ställa upp som vikarie själv, avslutar Irene.

 
 

Publicerad: 2016-08-25

UPPTÄCK MER