Utvecklingskonsulent med ansvar för Idrottslyftet sökes

Utvecklingsenheten på Gymnastikförbundet består idag av fyra personer, varav två är visstidsanställda. Nu söker avdelningen en utvecklingskonsulent med ansvar för Idrottslyftet.

Läs hela annonsen och hur du gör för att söka tjänsten här.

Gymnastikförbundet är ett av Sveriges största specialförbund vars syfte är att stödja våra medlemsföreningars verksamhet. Vi är en av Sveriges största idrottsorganisationer med cirka 229 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar över hela landet. Läs mer på www.gymnastik.se, eller följ oss på facebook.com/svenskgymnastik.

Gymnastikförbundets utvecklingsavdelning

Utvecklingsenheten på Gymnastikförbundet består idag av fyra personer, varav två är visstidsanställda. Avdelningens uppgift är att ansvara för Gymnastikförbundets utvecklingsarbete i syfte att stärka vår egen, regionernas och föreningarnas verksamhet. Vi har varierande och roliga arbetsuppgifter som oftast är projektorienterade. Det omfattar allt ifrån att formulera projekten, arbeta direkt i projekten samt att vara en viktig del i att resultaten når våra målgrupper.

Utvecklingskonsulent med ansvar för Idrottslyftet, Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Gymnastikförbundets regioner och kommittéer driver olika utvecklingsaktiviteter, oftast med ekonomiskt stöd från Idrottslyftet. För att stötta dem i detta viktiga arbete söker vi någon som är kontaktpunkten mellan regionerna samt kommittéerna och vårt nationella kansli i dessa frågor. Du kommer med andra ord få arbeta inom många olika spännande områden och med drivna personer. I tjänsten ingår också att hantera det direkta föreningsstöd som Gymnastikförbundet fördelar från Idrottslyftet.

Vi ser att du är administrativt lagd och van att arbeta med deadlines. Du har kunskaper om barn och ungdomars utveckling, Vi ser även att du har:

 • Stort och brett kunnande inom gymnastiken
 • Tidigare erfarenheter att driva flera projekt samtidigt
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet, erfarenhet från IdrottOnline är meriterande. Vana att arbete med ekonomi och göra sammanställningar baserat på utfall
 • Mycket god administrativ förmåga
 • Kunskap från organiserade och oorganiserade träningsformer
 • Meriterande med akademisk utbildning/utbildning inom idrott och hälsa
 • Vem passar för jobbet?

Du har eller är...

 • Vana att driva frågor tillsammans med ideella krafter
 • Förmåga att hitta lösningar och vägar framåt
 • Förståelse för det gymnastikunika men ser också utvecklings- och förändringspotential
 • Kommunikativ förmåga både i tal och skrift
 • Förmåga att värdera och att kritiskt granska
 • Nyfiken och utvecklingsorienterad

Om ansökan

Tjänsten är tillsvidare, med tillträdesdag enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resande och en del kvälls- och helgjobb.

Vi eftersträvar en jämlik arbetsplats i alla avseenden. Det innebär samma förutsättningar för alla oavsett kulturell bakgrund, kön, ålder mm.

För mer information kontakta Pia Josephson, pia.josephson@gymnastik.se, 0708 – 80 84 25 facklig representant är Sussie Landin (Unionen) sussie.landin@gymnastik.se, 08-699 64 75.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2016. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan skickas till pia.josephson@gymnastik.se ange i rubrikraden "ansökan"

 

Publicerad: 2016-10-10

UPPTÄCK MER