Vera Sport fortsätter att klä landslagen inom Svensk Gymnastik

Gymnastikförbundets befintliga sponsoravtal med Vera Sport har förlängts, vilket innebär att Vera Sport även fortsättningsvis kommer att vara en exklusiv sponsor av förtränings- och tävlingsdräkter till landslagen.

Vera Sport är en av Gymnastikförbundets äldsta sponsorer och samarbetet går många år tillbaka i tiden. Avtalet möjliggör att Gymnastikförbundet kan skapa ökade resurser till landslagsverksamheten och att Vera Sport kan profilera sig som den ledande aktören i Sverige kopplat till tävlingsdräkter inom gymnastiken.Emma Larsson, på bommen under OS i Rio. Foto: Tobias Röstlund, TT.

– Vi fortsätter ett fint samarbete tillsammans med Vera Sport kring landslagens dräkter. Men avtalet med Vera Sport handlar inte bara om detta. Med sitt driv och kunnande inom gymnastiken är det en förmån att ha en så engagerad partner att arbeta tillsammans med, säger Jonas Juhl, landslagschef på Gymnastikförbundet.

Avtalet innebär också att Vera Sport kommer vara en fortsatt synlig och aktiv aktör för våra föreningar på tävlingar och andra mötesplatser under perioden.

– Vi är stolta att kunna stötta svensk gymnastik under såväl tävling som träning och vi hoppas och tror att gymnasterna känner att de kan representera Sverige på bästa sätt i våra kläder, säger Mats Jonsson, Vera Sport.

Publicerad: 2017-02-15

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer