Hayley Brice-Nicolson - svensk mästarinna i arerobic gymnastics 2017

Under helgen 20-21 maj samlades stora delar av svensk aerobics i Järfälla. Förutom USM, JSM och SM genomfördes JG Aerobic Cup och Rikscupen.

Hayley Brice-Nicolson är ny svensk mästarinna och tog därmed över titeln från AnnTherese Johansson som har vunnit SM en mängd år på rad men som olyckligtvis skadade sig under sitt program.

- Jag är väldigt glad för min seger! Jag har utvecklat mitt program så att det nu är mycket svårare än förr, vilket gör det väldigt tungt att tävla på. Därför är jag väldigt nöjd över att ha genomfört det på tävling för första gången, säger Hayley efter tävlingen.


Hayleys mål framöver är Heatrow aerobic open i England - internationell klubbtävling vilket också blir en uttagningstävling till EM. EM går av stapeln Italien i höst dit Hayley såklart strävar.

Jessica Österman, Trelleborgs Gymnastic & Dance Club slutade tvåa i den otroligt jämna tävlingen. Hon och Heyley slutade på samma poäng, men högre tekniska poäng gjorde att Heyley tillslut stod som segrare. Trea kom Johanna Espert, också hon från Trelleborg.

 

Stort grattis till alla fina prestationer under tävlingshelgen!

Resultaten från SM-tävlingarna hittar du här

Publicerad: 2017-05-21

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer