Missa inte Gymnastikforum

7-8 oktober bjuder vi in till Svensk Gymnastiks stora mötesplats. Här samlas Gymnastiksverige i miniatyr - föreningar, kommittéer, styrelser, sponsorer och medarbetare från Gymnastikförbundet. Välkommen!

Missa inte att anmäla dig och dina kollegor från föreningen till Gymnastikforum. Sista dag för anmälan är 3 september. I år träffas vid på Friends Hotel i Solna, Stockholm och får chansen att verkligen prata ihop oss om det vi alla brinner för - nämligen Svensk Gymnastik!

Årets gästföreläsare är Dr. Dean Kriellaars från Kanada. Dean är en stor förespråkare för att alla ska kunna vara fysiskt aktiva hela livet. Dels för att prestera på högsta nivå och hålla sig fri från skador, men även för en bättre fysisk och psykisk hälsa livet ut.


Dean Kriellaars, huvudtalare på Gymnastikforum 2017.


Dean arbetar bland annat med Cirque du soleil och är en av världens mest anlitade föreläsare och inspiratör inom Physical literacy. Physical literacy kan beskrivas förståelse för alla delar som krävs för rörelse hela livet: motivation, självförtroende, kunskap, fysisk kompetens, förståelse och ansvar. Inom Svensk Gymnastik kan physical literacy beskriva den grundmotoriska träning och rörelseförståelse som är gymnastikens grundpelare.

Du kommer också få möjlighet att fördjupa dig inom och höra om andra föreningars erfarenheter i frågor som anläggningar, varumärken, jämställdhet, åt vilket håll vi vill att Svensk Gymnastik ska utvecklas, ledarskapsfrågor och den utveckling av utbildningssystemet som sjösätts under 2018.

För att vi inte ska sitta still hela helgen får du också tillfälle att prova på hopprep, grundmotorisk träning eller få lite uppvisningsinspiration.

Tillsammans kommer vi naturligtvis också få tid att diskutera och umgås under helgen.

Programmet

Anmälan

Publicerad: 2017-08-31

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer