EUROGYM 2018, 15-19 juli i Belgien

Vill du eller någon i din förening åka på EUROGYM nästa sommar? Vi har samlat information för både deltagare och för föreningar som vill marknadsföra evenemanget vidare till sina medlemmar.

Nu är förberedelserna inför nästa EUROGYM igång. Evenemanget, som genomförs vartannat år i olika europeiska städer, bjuder på gymnastikuppvisningar utomhus, workshops, forum och mycket mer. Det pågår under en vecka, utan någon form av tävlingsinslag, och är till för dig mellan 12-18 år.

EUROGYM går den 15-19 juli 2018 i Liege i Belgien, en stad som har över 150 olika nationaliteter där det officiella språket är franska.

Att delta på EUROGYM kostar 300 Euro och då ingår boende i skolsal, helpension söndag-fredag morgon, lokaltransport, t-shirt samt deltagande under alla aktiviteter (gala, workshop m.m.). Resan till och från Belgien samt transfer ingår inte.

Mer information och anmälan hittar du här:

gymnastik.se/eurogym2018 eller på arrangörens hemsida https://www.eurogym2018.com/


Är du i valet och kvalet om du ska åka eller inte? De som varit med på tidigare EUROGYM brukar allmänt prata om minnen för livet.

“Eurogym för mig var första gången som jag faktiskt insåg hur stort gymnastik kan vara, jag fick uppleva så mycket mer av gympa världen än det som är den tävlingsgymnastiken man är van med. Dessutom fick man i en hel vecka leva i en gympabubbla som bara är fylld av glädje, ingen stress eller press. Något jag minns extra väl från mina eurogymresor är showerna som är på kvällarna, så många och olika häftiga shower! Det är häftigt att man uppträder på scener inne i städerna, de blir så coola bakgrunder och rörelser runt om kring. Eurogymstäderna lever upp under en vecka och vart man än går finns det någon som voltar eller går på händer, finns det nått bättre” Amanda Gustavsson – Ordförande Gymnastikförbundets nationella ungdomskommitté

 

Vill din förening marknadsföra och informera om EUROGYM till medlemmarna?

Ladda gärna ner vår folder och affisch här och använd dessa fritt.

Folder

Affisch

Publicerad: 2017-10-03

UPPTÄCK MER