Gymnastiken samlas på SM-veckan 2018

I sommar samlar vi gymnastikens SM-tävlingar i Helsingborgs Arena! SM-veckan arrangeras den 2-8 juli av värdstäderna Helsingborg och Landskrona. Arrangemanget är en idrottslig folkfest som kan följas både på plats, i media och via sändningar på SVT.

Arrangemanget SM-veckan, som arrangeras av Riksidrottsförbundet och SVT, fortsätter att växa. Sommaren 2018 arrangeras sommarupplagan av SM-veckan för nionde gången, gymnastiken är med för femte gången - dessutom större än någonsin! Tidigare år har gymnastiken deltagit med två discipliner, 2017 med tre discipliner. I sommar samlar vi majoriteten av gymnastikens SM-tävlingar i Helsingborgs Arena; artistisk gymnastik (kvinnlig och manlig), hopprep, rytmisk gymnastik, trampolin och DMT samt truppgymnastik.

Dessutom finns utrymme för parkour/freerunning och/eller tricking att medverka på SM-veckan, beslut kommer att tas i slutet av oktober i samband med att verksamheten träffas för att diskutera tävlingsverksamhet kopplat till spontanidrott.

Information uppdateras löpande under Tävling - Mästerskap och evenemang - SM-veckan 2018. Vi återkommer inom kort med dagar och tider för respektive disciplin. Mer information om SM-veckan hittar du på http://www.rf.se/Arbetsrum/SM-veckansommar/

Läs SVT och RF's pressmeddelande här. 

Publicerad: 2017-10-26

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer