Årets gymnastikförening finns i Stockholm

Stockholms Barnidrottsförening har tilldelats Gymnastikförbundets utmärkelse Årets Förening.

Gymnastikförbundets styrelse delar varje år ut utmärkelsen Årets Förening. Utmärkelsen går till föreningar som agerar föredömen och har utmärkt sig på ett positivt sätt under året.


Motiveringen till utmärkelsen lyder:

 ”Stockholms Barnidrottsförening är en förening med parkour och barngymnastik som bas och har visat på en imponerande tillväxt på kort tid. De har fångat upp ett behov och lyckas vara relevanta och "mitt i prick" på efterfrågan. Föreningen visar upp ett häftigt nytänk med aktiviteter och arbetssätt som sänker trösklar och når nya grupper som kanske inte hade hittat gymnastiken annars, bland annat genom samarbeten med skolor. De har också visat på en målmedvetenhet i föreningsarbetet, både när det gäller den ojämna fördelningen mellan manliga och kvinnliga medlemmar, bredden i verksamheten och fokuseringen på ledarna och deras förutsättningar att lyckas.”


- Det är roligt att bli uppmärksammade för det jobb som har lagts ner för att få barn att röra sig mera. Det är något vi brinner för och hoppas kunna utveckla ännu mera framöver, säger Bijan Zarrasvand, Verksamhetsansvarig Stockholms Barnidrottsförening.


 

Mer information om föreningen hittar du här: www.stockholmsbif.se

Publicerad: 2018-06-06

UPPTÄCK MER