Sista dag för LOK-stödsansökan är 25 augusti

Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2018, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2018 kl 23:59.

Det är viktigt att skicka in ansökan i tid - observera att enligt LOK-stödsföreskrifterna riskerar en förening att ansökan avslås om den inkommer för sent.

Tänk på att det inte räcker att bara närvaroregistrera aktiviteterna. Man måste öppna och skicka in ansökan även om föreningen närvaroregistrerar sina aktiviteter via IdrottOnline. Aktiviteterna är inte redovisade till Riksidrottsförbundet förrän ansökan skickats in. 

Om föreningens närvaroregistrering görs i ett externt system och föreningen har aktiverat inläsning till IdrottOnline från detta så måste aktiviteter för våren 2018 vara registrerade i det externa systemet allra senast den 20 augusti 2018 för att säkerställa att all data skall hinna läsas över till IdrottOnline.

Om föreningen har aktiverat inläsning av aktiviteter från externt system, så tänk på att du då kan hitta alla dessa aktiviteter i IdrottOnline. Läs mer härom hur du stämmer av godkända/icke godkända aktiviteter inne i IdrottOnline. 

Publicerad: 2018-06-27

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer