Utvecklingshelg för föreningar med elitverksamhet 2019

Välkommen till en träff där du tillsammans med övriga av landets experter inom alla gymnastikens discipliner möter de främsta inom flera olika områden av elitidrottsutveckling.

Vi riktar oss till alla som är engagerade i utvecklingen av elitverksamheten inom Svensk Gymnastik, oavsett om du är styrelserepresentant, sportchef, kommittémedlem, tränare eller medicinsk resurs.

Under utvecklingshelgen lyfts exempel på vad det innebär att träna smart och utgå från individens inre driv. Innehållet riktas mot faktorer som tillsammans bidrar till en långsiktig och hållbar utveckling med gymnasternas välmående som fokus för att kunna nå sportslig framgång.

Helgen innehåller en rad gemensamma föreläsningar såväl som valbara pass för att tillgodose tre olika grupperingar; styrelse/sportchef, tränare och medicinska resurser.

Utvecklingshelgen går omlott med gemensamt landslagsläger för flera discipliner och har vissa gemensamma programpunkter.

Klicka här för detaljprogram, praktisk info samt anmälan.
Sista dag för anmälan är 8 november 2018. Det är möjligt att medverka bara en del av helgen men vi rekommenderar medverkan under hela.

Publicerad: 2018-10-19

UPPTÄCK MER