EUROGYM 2020, 12–16 juli på Island

Förberedelserna är redan i fullgång inför nästa EUROGYM 2020 som genomförs mellan den 12–16 juli i Reykjavik på Island.

Uppvisningsgymnastiken blomstrar och med en nyligen avslutad Gymnaestrada är allt vi vill att få se uppvisning efter uppvisning igen. Träffa gymnaster och människor från olika delar av världen, inspireras av varandra och att mötas i det alla deltagare har gemensamhet – gymnastiken. Nästa sommar är det dags för ytterligare ett fantastiskt uppvisningsevenemang. Denna gång på Island och i form av EUROGYM 2020. Det bästa av allt? Du kan vara med!

Vill du eller någon i din förening åka på EUROGYM nästa sommar?

Förberedelserna är redan i fullgång inför nästa EUROGYM 2020 som genomförs mellan den 12–16 juli i Reykjavik på Island.  

Evenemanget, som genomförs vartannat år i olika europeiska städer, bjuder på gymnastikuppvisningar utomhus, workshops, forum och mycket mer. Det pågår under en vecka, utan någon form av tävlingsinslag, och är till för dig mellan 12–18 år.

Så här säger Isabelle Bergström från Helsingborgs Turnförening som var med på EUROGYM 2018 för första gången:

"EUROGYM är jätteroligt och min bästa upplevelse var när vi dansade flash mobben sista gången på UEG galan, det var riktigt häftigt att få stå inför så många människor".


Vill du och/eller din förening vara med på EUROGYM 2020?

Att delta på EUROGYM kostar 330 euro och då ingår boende i skolsal, helpension söndag-fredag morgon, lokaltransport, t-shirt samt deltagande under alla aktiviteter (gala, workshop m.m.). Resan till och från Island samt transfer ingår inte.

Mer information om EUROGYM 2020 samt anmälan finns här:

www.gymnastik.se/eurogym2020

Publicerad: 2019-07-23

UPPTÄCK MER