Vi söker författare till barngymnastik och truppgymnastik

Är du en av våra författare till deltagarmaterialen för kurserna i barngymnastik och truppgymnastik?

Vår utbildningsverksamhet genomgår just nu en omfattande förändring och med det nya systemet kommer även nya kursmaterial. Vill du vara med och skriva någon del? Vi söker just nu författare till två av våra deltagarmaterial!

Barngymnastik

Är du kunnig inom barngymnastik och bra på att skriva? Skulle du tycka det var roligt att författa delar av deltagarmaterialet till kurserna, baserat på instruktioner från expertgruppen? Skicka då en intresseanmälan till jenny.lowebrant@gymnastik.se så snart som möjligt. Berätta gärna om det är något område som du är särskilt insatt i. Författandet av deltagarmaterialet ska vara klart vecka 2, 2020 så du behöver veta att du har tid att arbeta med ett sådant uppdrag de kommande månaderna.

Truppgymnastik

Innan vi vet ordet av det är det dags att skapa deltagarmaterialet för truppgymnastikens kurser. Kursernas deltagarmaterial kommer att ha stor fokus på teknik och metodik. Har du kompetens som kan komma till användning i författandet av deltagarmaterialet och tycker att det skulle vara roligt att skriva delar av deltagarmaterialet ska du anmäla ditt intresse till jenny.lowebrant@gymnastik.se så snart som möjligt. Berätta gärna om det är något område du är särskilt insatt i. Du behöver veta att du har tid att arbeta med ett författaruppdrag under januari och februari 2020.

Publicerad: 2019-10-15

UPPTÄCK MER