EM i trampolin 2020 – hur går det?

Nu är det fem månader kvar tills det smäller! I maj 2020 arrangeras de 27:e europeiska mästerskapen i trampolin, DMT och tumbling. Nedan följer en update kring mästerskapet från projektledare Pernilla Nyberg.

I maj 2020 väntas 650 deltagare, varav 400 gymnaster från 28 länder i Europa komma till Göteborg och Scandinavium. Tävlingarna pågår den 7-10 maj.

  • Vi kommer att få se gymnastik på högsta nivå med flera gymnaster som redan kvalificerat sig till OS.
  • Vi kommer att få ser vår egen världsmästarinna Lina Sjöberg försöka knipa EM-guldet i DMT.
  • Vi kommer hålla tummarna för alla våra trampolinhoppare och se vad de kan återkomma på hemmaplan.
  • Vi vet också att många är nyfikna på grenen tumbling, där våra vänner i Danmark har stora förhoppningar på framskjutna placeringar.

 

Join the party!

Målet är att skapa en hejdundrande gympafest som blir ett minne för livet – ett välkomnande och proffsigt mästerskap i goaste Göteborgsanda! För att klara det behöver vi din hjälp. Vi har kommit igång ordentligt med vårt arbete, men vi har mycket kvar.

 

Biljetterna släpps nu!

Tävlingsschemat är klart och inbjudan har gått ut till alla europeiska nationer. Måndagen den 9 december klockan 10:00 släpptes biljetterna till evenemanget. Vänta inte med att köpa din eller ditt lags biljetter!

Här köper du biljetter. 

För gymnastikförbundets medlemmar finns ett speciellt erbjudande som du hittar här.

 

Minnen för livet!

Till EM behöver vi massor av volontärer – med eller utan gymnastikbakgrund! Att hjälpa till med EM 2020 kan innebära många olika saker. Det betyder ansvar och engagemang, tålamod, kunskap, vilja, kamratskap, skratt, glädje och gemenskap. För somliga betyder det tidiga mornar, för andra sena kvällar och för några kan det betyda båda delarna. Vi vet dock, att för de flesta så kommer det att betyda en enorm möjlighet att få vara med och skapa ett evenemang som det kommer att pratas om länge. Du hittar mer information om vad vi behöver för hjälp här: www.gymnastik.se/funktionar

 

Tipsa gärna även andra om att anmäla sig som funktionärer – eller varför inte gå ihop ett helt gäng och hjälpa till tillsammans?

 

Visa upp er i samband med EM!

För att skapa den gympafest vi önskar har vi en idé om att på invigningsceremonin få kunna visa upp alla verksamheter som finns inom Svensk Gymnastik. Vi funderar även på olika kringarrangemang under veckan som ska kunna locka fler till gympabubblan! Har du idéer och tankar kring detta? Tveka inte, hör av dig till em2020@gymnastik.se.

 

Ett sådant här stort arrangemang är förstås beroende av sponsring, om du vet något företag som du tror skulle vara intresserat av att sponsra på något sätt får du gärna kontakta oss, också via em2020@gymnastik.se.

 

Följ EM redan nu!

Officiell hemsida
Facebook: European Championships Trampoline – Sweden 2020
Instagram: @ectrampoline2020

 

Jump into the party! Vi ses i Göteborg!

 

Publicerad: 2019-12-12

UPPTÄCK MER