Ett upp- och nervänt år!

En bild

Året går mot sitt slut och här kommer årets sista hälsning från GS Pelle Malmborg!

Ingen hade väl anat att 2020 skulle bli ett år ställt helt upp- och ner med utmaningar vi aldrig tidigare mött. Det har påverkat oss alla både i och utanför gympan och flera har tragiskt fått ta avsked av älskade familjemedlemmar och vänner. Flera har nog likt mig hoppats när vi vaknat på morgonen att det bara varit en förvirrad dröm och att allt är som vanligt.

Ur allt det tråkiga har det samtidigt spirat en enorm kraft att hitta lösningar en förmåga jag vill ta med mig från året som gått. Vi har tillsammans inom Svensk Gymnastik förändrat, utvecklat och anpassat på ett enastående sätt. Den förmågan är något vi ska vårda och vidareutveckla i vårt fortsatta arbete att göra gympan ännu bättre något som kommer vara en nyckel till att fler får förmånen att upptäcka och vara en del av vår fantastiska verksamhet.

Under veckan skedde en sen överlämning av checken till Årets Ledare, Patrick Dahl från Motus Salto. Även VGF som blev Årets Förening kommer vid lämpligt tillfälle få sin check och pokal!

Under de senaste veckorna har massor av julfilmer visats på TV och de har alla handlat om julmirakel. Min förhoppning om julmirakel och min högsta julklappsönskan är att pandemin snabbt ska släppa sitt grepp om världen så att vi återigen fullt ut kan få ägna oss det vi älskar mest att åter fritt få gympa i precis den form vi vill och önskar.

Jag önskar er alla en riktigt fin jul och nyårshelg. Ta var på er och era nära och kära och tappa inte hoppet att vi snart är tillbaka i träning och tävling och inte minst åter få träffas.

God Jul och ett Gott Nytt År!

Pelle

Publicerad: 2020-04-12

UPPTÄCK MER