Johan Lindström ny partneransvarig på Gymnastikförbundet

Johan Lindström, bildtext: Partneransvarig på Gymnastikförbundet

Gymnastikförbundet har rekryterat en ny medarbetare som kommer ansvara för arbetet med att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga samarbetspartners.

- Det här är en helt ny och väldigt efterlängtad tjänst inom Gymnastikförbundet och jag är övertygad om att Johan med sin erfarenhet, nyfikenhet och förmåga att bygga relationer kommer bidra i den här utvecklingsresan, säger Gymnastikförbundets GS Pelle Malmborg.

Johan Lindström kommer närmast från Scouterna där han haft rollen som sponsoransvarig. Han har en omfattande erfarenhet från liknande tjänster och har arbetat med varumärken så som Cancerfonden, Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll och arbetade under flertalet år på Stockholm Live.

- Jag är stolt och glad över möjligheten att få bidra till att utveckla Svensk Gymnastiks satsning på företagssamarbeten. För att nå visionen rörelse hela livet och vara en positiv och pådrivande kraft i samhället är ökade intäkter ett måste, säger Johan Lindström och fortsätter:

- Att få jobba med något som bidrar till en positiv utveckling i samhället är en ynnest. Det är extra viktigt post-covid att barn och ungdomar kommer tillbaka till en aktiv fritidssysselsättning och här har Svensk Gymnastik en viktig plats att fylla.

Johan börjar på Gymnastikförbundet efter sommaren. Varmt välkommen!

Publicerad: 2021-07-02

UPPTÄCK MER