EUROGYM 2022 - ni har väl inte missat att anmäla er förening?

Flashmob EUROGYM 2022 i Schweiz

Sommaren 2022 är det äntligen dags för nästa EUROGYM. Denna gång samlas uppemot 5000 deltagare i Schweiz för att mötas och idrotta tillsammans.

Vartannat år hålls EUROGYM, ett evenemang för att förena och låta unga europeiska gymnaster nätverka genom sportaktiviteter och möten. EUROGYM 2022 hålls i Neuchâtel i Schweiz och kommer att bli en oförglömlig upplevelse för alla som är med! Har föreningen anmält sig än? Tveka inte! De som varit med tidigare säger samma sak - det är en fantastisk upplevelse.

Genom workshops kommer de ca. 5000 deltagarna från hela Europa få möjlighet att utbyta kulturella erfarenheter vid sjön Neuchâtel och återuppliva glädjen i rörelse och sport. Anmäl föreningen senast 15 november! Maila eurogym2022@gymnastik.se så får ni fullständig information om anmälan och vilka uppgifter Gymnastikförbundet behöver från er. Har ni frågor? Använd samma mailadress.

Film på Flashmob EUROGYM 2022 finns här

En hälsning från arrangören:

Oavsett om du är en gymnast eller en åskådare, är det du som kommer belysa de olika stadierna som sätts upp vid Neuchâtelsjön i juli 2022. Ingenting kommer att vara för glänsande eller för ljust för denna härliga, sportfyllda och festliga vecka. Neuchâtel ser fram emot att välkomna dig och dela denna vecka "SHINY GYM TIME" med dig! Läs mer på arrangörens hemsida här.

Publicerad: 2021-11-10

UPPTÄCK MER