Gymnastikförbundet rekryterar

Gymnastikförbundet rekryterar

Vill du vara med och driva Svensk Gymnastik framåt? Gymnastikförbundet har flera nya tjänster ute så nu har du chansen!

Här hittar du alla tjänster som finns att söka

Projektledare: Vill du bidra till långsiktig sportslig utveckling inom Svensk Gymnastik? Har du erfarenhet av projektledning och inspireras av att arbeta processrelaterat? Är du driven, lösningsorienterad och har förmågan att lyssna och skapa goda relationer? Då är det här jobbet för dig.

Idrottsmedicinsk koordinator: Vill du vara med och stötta aktiva och skapa långsiktighet inom gymnastiken? Ser du dig själv som lösningsorienterad, bra på att skapa förtroendegivande relationer och se till så att andra mår bra? Då är det kanske du som är vår nya idrottsmedicinska koordinator!

Utbildningsadministratör till vårt regionala kontor Gymnastikförbundet Öst: Har du erfarenhet och intresse av gymnastik, administration, tävling och ekonomi? Då är du kanske den vi söker!

Idrottskonsulent till vårt regionala kontor Gymnastikförbundet Syd: Vill du arbeta med marknadsföring och kommunikation i praktiken och samtidigt få en inblick i hur ett regionalt förbund arbetar inom idrottsrörelsen? Ta då tillfället i akt och sök tjänsten!

Publicerad: 2022-06-28

UPPTÄCK MER