Dags för
Hopprepsskoj 2023!

En bild

Nu är förra årets succé tillbaka - Hopprepsskoj! Ett enkelt och roligt sätt att röra sig, både själv och tillsammans med andra. Du som vuxen kan anmäla din klass/skola/grupp till Hopprepsskojs utmaning som pågår 2-12 maj. Under hela perioden är utmaningen, precis som förra året - att tillsammans se hur många hopp ni kan komma upp i. Anmälan öppnar 14 mars kl 12:00 och de första 150 får ett startpaket med hopprep skickat till sin skola.

Under @hopprepsskoj på Instagram kommer vi under perioden att lägga upp utmaningar, tips och tricks och ett tävlingsförslag i ”Kämpahoppet” - för att utmana kompisar eller andra klasser, inspiration som ni även hittar på hopprepsskoj.se

Använd #hopprepsskoj för att göra utmaningen ännu mer rolig och synlig!

Alla hopp kryssas av i en Hopp-o-meter och ansvarig vuxen rapporterar in hoppen till oss för att utmaningen ska gå att följa. Fram till att utmaningen börjar får ni gärna hoppa hur mycket ni vill. Värm upp tillsammans med oss genom att ta del av vårt inspirationsmaterial och följ oss i sociala medier. Materialet är gratis att ladda ner!

TILL HOPPREPSSKOJ.SE

En del av Riksidrottsförbundets skolprojekt

Hopprepsskoj är Gymnastikförbundets del i Riksidrottsförbundets projekt för mer rörelse i skolan. Rörelsesatsningen i skolan syftar till att förbättra folkhälsan, välbefinnandet och skolresultaten. Arbetet med att ta fram Hopprepsskoj har letts av Gymnastikförbundet med finansiering från Riksidrottsförbundet och med stort stöd av ideella krafter från föreningsengagerade inom hopprep. Idékonceptet kommer ursprungligen från Kämpinge gymnastikförening som arbetat tillsammans med skolor i Skåne på ett liknande sätt.

Är du mer nyfiken på skolprojektet eller på vilka andra idrotter som går att prova på i skolan? Läs mer på Riksidrottsförbundets webb.

Publicerad: 2023-03-13

UPPTÄCK MER