Inspirationsföreläsningar med Stefan Gustavsson

En bild

I samarbete med RF-SISU Västerbotten och Norrbotten arrangerar vi under maj två inspirationsföreläsningar med Stefan Gustavsson om multigymnastik och kreativ, skadeförebyggande styrketräning.

Vem är Stefan Gustavsson?

Stefan är tränare för Hammarbygymnasternas Legendariska Grupp 69 och skapare av tränings-konceptet Multigymnastik. Han bestämde sig för många år sedan att tänka nytt och starta en grupp för gymnaster som ville satsa hårt utan att tävla på traditionellt sätt. Han skapade då ett koncept som han kallar ”multigymnastik”, vilket innebär att man blandar helt fritt från olika gymnastikdiscipliner som exempelvis truppgymnastik, manlig- och kvinnlig artistisk gymnastik, trampolin, parkour och ”obstacle course” (hinderbana). Tanken är att ge en så allsidig träning som möjligt för att göra den mer varierad och roligare samt undvika förslitningsskador vilket leder till slutmålet: att utövarna stannar längre i gymnastiken.

Stefan Gustavsson har även bidragit med styrkeinspiration till en av Gymnastikförbundets nya kurser inom barngymnastik; Barngymnastik- variera och utmana.

Följ @legendariskagrupp69 på Instagram för att se mer av Stefan och hans gymnaster.

För vem är föreläsningen?

Föreläsningen riktar sig till alla gymnastikledare (men även äldre aktiva) som har ett intresse av gymnastik i alla dess former (exempelvis truppgymnastik, manlig- och kvinnlig artistisk gymnastik, trampolin, parkour och redskapsgymnastik) utan tävling. Vi välkomnar även idrottslärare och ledare från andra idrotter.

Välj det tillfälle som passar dig bäst:

Lunchföreläsning: Torsdag 6 maj, kl. 11:30-13:00. Sista anmälningsdag: 4 maj. Anmäl dig här>>

Kvällsföreläsning: Tisdag 11 maj kl. 19:30-21:00. Sista anmälningsdag: 9 maj. Anmäl dig här>>

Här kan du läsa och ladda ned inbjudan som pdf>> Pdf, 548 kB.

Föreläsningen sker i Teams och länk skickas ut via mail till alla anmälda.

Frågor? Hör av dig till norr@gymnastik.se eller 070-620 92 60

Varmt välkomna!

Publicerad: 2021-04-16

UPPTÄCK MER