Välkommen Jane, ny på kansliet

En bild

Gymnastikförbundet Norrs kansli har fått ett nytt ansikte genom Jane Grenman från Luleå. Tillsammans med Josefine kommer hon under hösten att bemanna kansliet på 50%.

Läs Janes egna presentation:

Hej!

Jane heter jag och håller till i den levande kuststaden Luleå. Mitt gymnastikintresse började först i vuxen ålder när min dotter, då tre år, fick testa på familjegymnastik. På den vägen halkade jag in som ledare där engagemanget växte mer och mer för gymnastiken. Idag är jag sektionsansvarig för barngymnastik och Parkour i Lulegymnasterna, jag sitter även som suppleant i styrelsen för Gymnastikförbundet Norr.

Att bidra till utbildning och utveckling är en stor del av mitt liv då jag studerat till ämneslärare de senaste åren. Det är något som jag hoppas kunna använda för att hjälpa till att utveckla gymnastiken och föreningar för regionen tillsammans med er och Josefine. Det känns fantastiskt att jag har fått förtroendet och möjligheten att vara med på den här resan och jag ser fram emot en inspirerande och spännande höst tillsammans!

Josefine jobbar 50% för nationella kansliet
Josefine, som vanligtvis jobbar heltid på GF Norr kommer under hösten jobba 50% för region norr och 50% för Gymnastikförbundets nationella kansli. I och med att vi inte längre har någon som bemannar kansliet på heltid och arbetstiderna kan variera för både Josefine och Jane kan det bli aktuellt att införa särskilda telefontider på kansliet. Håll utkik på denna sida för kontaktinformation>>

Kontaktuppgifter kansli (från och med måndag 6/9):

Jane Grenman, tel: 070-620 92 60, jane.grenman@gymnastik.se

Josefine Ekman, tel: 072-085 09 20, josefine.ekman@gymnastik.se

Du når också kansliet genom mail till: norr@gymnastik.se

Publicerad: 2021-09-03

UPPTÄCK MER